RESERVATION

Hubbard Dianetics seminar

HVORNÅR
HVOR
Lør 09.30
Scientology Kirken Danmark
Nytorv 11
København K 1450
33 55 77 77
Reservér plads ved at bruge nedenstående formular:
Deltag i Hubbard Dianetics seminaret:

Blokerer depression, usikkerhed og mangel på selvtillid for dit fulde potentiale? På Hubbard Dianetics seminaret vil du lære, hvordan du slipper af med den tidligere ukendte kilde til ubegrundet frygt, ophidselse og usikkerhed ved at fjerne de barrierer, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Weekend-seminaret indeholder en masse demonstrationer og filmen Hvordan man anvender Dianetics, der viser hvert aspekt af Dianetics metodens teori og procedure. Takket være dette vil du finde ud af, præcis hvordan det gøres, og du kan hurtigt komme i gang. Du vil selv modtage Dianetics og anvende Dianetics på en anden. Og hvert trin på vejen har uddannede specialister i Dianetics, der vil støtte dig og besvare eventuelle spørgsmål. Det er på tide at forøge din selvtillid og selvrespekt og løsne op for dit fulde potentiale i livet.

Opnå den succes og glæde, som du virkelig ønsker og kan få.

Udfyld ovenstående reservationsformular for at reservere plads på seminaret. Din reservationsbekræftelse vil blive sendt til dig via e-mail. Du betaler gebyret for seminaret, når du ankommer lørdag morgen for at starte på seminaret. Tilmeld dig i dag.

Seminargebyr: 90€
.