Løsninger til farlige omgivelser

Online-kursus

LØSNINGER til at SKABE rolige og trygge OMGIVELSER

På dette kursus vil du lære:

  • Hvorfor dine omgivelser kan få dig til at føle dig forstyrret, hjælpeløs og overvældet.
  • Hvordan du kan hjælpe med at reducere den tilsyneladende trussel fra verden omkring dig.
  • Værktøjer der vil hjælpe med at øge din selvtillid og evne til at kontrollere dine omgivelser.

Kursusoversigt

Vi lever i en farefuld verden, farlige omgivelser. Hvis du ser nyhederne på tv eller læser avisen, er du gjort til genstand for en daglig dosis røverier, voldtægter, optøjer, mord, ildebrande, jordskælv, oversvømmelser og hungerkatastrofer.

Føler du dig urolig over, hvad der sker omkring dig? Føler du dig hjælpeløs, ude af stand til at styre det, der sker? Er du endog bange nogle gange?

På dette kursus analyserer L. Ron Hubbard fænomenet med de farlige omgivelser og stiller metoder til rådighed, som ikke alene hjælper dig med at overvinde din frygt, men giver dig mulighed for at hjælpe andre. Anvendt i stor målestok fremkalder denne information en utroligt beroligende påvirkning og giver mennesker mulighed for at leve et lykkeligere liv. Anvendt individuelt – af dig – vil den forbedre livet for din familie, dine venner og dine bekendte.

 

Detaljer om kurset

Lethed ved at studere

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver og spørgsmål for at efterprøve din forståelse.

Før du begynder, opretter du dit eget personlige logon til Scientology websitet. Når du er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra Scientology hjemmesiden.

Kursuslængde

3 til 4 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Løsninger til farlige omgivelser
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online-kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online-kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen ”Behøver du hjælp?” i dit online-kursusprogram. Online-kursuslederen vil bidrage til at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende den information, kurset indeholder.

Kursusfærdiggørelse

Efter færdiggørelsen af Kursus i Løsninger til farlige omgivelser, får du et diplom tilsendt via e-mail.

 

Succeshistorier

”Jeg var forbløffet over den beroligende virkning, oplysningerne i dette kursus havde på mig. Jeg plejede at bekymre mig om nyhederne, og hvad jeg læste i avisen. Efter jeg fandt ud af, hvad dette kursus indeholdt, og anvendte måderne til at gøre truslerne mindre, har jeg med succes skabt ro for mig selv og min familie. Jeg bruger oplysningerne fra ’Konfrontering’-sektionen hver dag på arbejdet, og folk er helt forbløffede over min evne til at håndtere den mængde arbejde, jeg gør.

Dette materiale er uvurderligt. Jeg vil anbefale, at denne information bliver vidt udbredt. Den har gjort mit liv bedre, hver gang jeg har brugt den, og jeg ved, at den vil gøre det samme for andre!”

– D.T.


”Det er forbløffende for mig, hvor meget der er derude, som fortæller folk, hvordan de skal føle sig. Nyhederne på tv og på tryk er fulde af ’skræmmende’ sensationer, som gør folk bange og kede af det.

Jeg brugte rådet, der var skrevet i hæftet, og jeg har ikke læst en avis eller set nyhederne på tv i en uge, og det er bemærkelsesværdigt! Siden jeg begyndte på dette ’eksperiment’, har jeg været mere glad og har faktisk sovet bedre og er ikke blevet deprimeret. Før jeg begyndte, læste jeg to eller tre aviser om dagen, og mit tv var faktisk indstillet på nyhedskanalen hele dagen. Man kunne sige, at jeg var en nyhedsjunkie – jeg var deprimeret, manglede motivation og sov dårligt.

I stedet for at læse avisen læser jeg nu noget fra Scientology eller Dianetics eller noget andet, der opbygger mig åndeligt. For så vidt angår tv, så tænder jeg det næsten ikke i løbet af dagen, og om aftenen ser jeg mine yndlingsprogrammer uden alt hysteriet fra alle nyhedskanalerne!

Jeg havde ikke indset, hvor meget alle disse dårlige nyheder påvirkede mig, og nu føler jeg mig fuld af energi og fuld af liv!

Tak til Scientology og L. Ron Hubbard, verden har brug for din visdom. Jeg vil lære mere, så jeg kan hjælpe folk – I kan regne med mig.”

– M.G.