INTRODUKTION

STØTTER EFFEKTIVE INITIATIVER MED OPLYSNING TIL BØRN OG UNGE OM FARERNE VED STOFFER

MERE END
100
millioner
SANDHEDEN OM
STOFFER-
HÆFTER
BLEV UDDELT
OVER HELE VERDEN

Med henvisning til stoffernes ødelæggende indflydelse på samfundet skrev forfatteren, humanisten og grundlæggeren af Scientology, L. Ron Hubbard: ”Vores klode er stødt ind i en barriere, som stopper enhver virkelig social fremgang – nemlig stoffer, medicin og andre biokemiske midler. Disse kan sætte folk i en tilstand, som ikke bare blokerer for og ødelægger deres fysiske sundhed, men som også kan forhindre alle former for stabile fremskridt i deres mentale eller åndelige velbefindende.” Denne udtalelse fører til endnu en vurdering af den rolle, som stofmisbrug spiller for opløsningen af samfundets grundlæggende struktur: ”Forskning har vist, at medicin og narkotika tilsammen er de mest ødelæggende faktorer i vores samfund i dag.”

Hubbards forskning på dette område førte til nogle ganske enestående løsninger på, hvordan man rehabiliterer stofmisbrugere. Det arbejde inspirerede Kirken og en masse scientologer til at starte Sandheden om stoffer, et ikke-religiøst program som nu har kørt i over tyve år, med det formål med at få sandheden om stoffer ud til den brede befolkning.

Kirken og dens medlemmer gør et stort arbejde rundt om i verden for at udrydde stofmisbrug gennem oplysning, og den opfordrer alle, der ønsker en stoffri verden, til at deltage i dens aktiviteter.

MERE END
100
millioner
SANDHEDEN OM
STOFFER-
HÆFTER
BLEV UDDELT
OVER HELE VERDEN