SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT OVERVINDE ØKONOMISK UTRYGHED

Med Scientology gennembrud, der giver dig de naturlige formler for at håndtere en økonomisk krise, kan du holde op med at bekymre dig om ”økonomi”.

Er dit liv påvirket af den stress og belastning, der følger med økonomiske kriser? Hvis du har din opmærksomhed på ”økonomi” snarere end at leve dit liv fuldt ud, så vil dette kursus give dig de redskaber, der vil få dig ud på den vej, der fører til overlevelse og lykke.

Kurset Scientology værktøjer til at overvinde økonomisk utryghed viser dig, hvordan du kan få kontrol over og effektivt håndtere en økonomisk krise, hvad enten den er lille eller forekommer stor. Det giver dig også værktøjene til at forhindre en i første omgang. Disse grundprincipper, som er baseret på erfaring med organisationer, styrer økonomien for enhver virksomhed uanset størrelse og er lige så anvendelige på ens personlige økonomi, så man kan frigøre sin opmærksomhed og rette den mod det, der betyder mest i tilværelsen.

På dette kursus vil du lære:

  • Hvordan du klarer en økonomisk krise uden at blive en del af forvirringen.
  • De præcise handlinger, der skal til for at klare økonomisk rod, og de nøjagtige procedurer til at håndtere kreditorer, der presser på for at få deres penge.
  • Nøglen til økonomisk velstand for enhver person, ethvert firma, enhver organisation eller virksomhed – stor eller lille.

Når du kender og forstår grundprincipperne om økonomisk ledelse, kan du styre din egen velstand og skabe et stressfrit økonomisk klima. Du kan virkelig få succes.

”Det første skridt i at håndtere noget er at opnå en evne til at stå ansigt til ansigt med det.”

– L. Ron Hubbard

Det var sådan et storartet kursus. Referencerne var virkelig lige i øjet, og de hjalp mig i min nuværende situation. Jeg var faktisk begyndt at blive fortvivlet, men dette kursus fik mig til både at være villig og i stand til at håndtere det.” – S.Z.

Dette er virkelige løsninger på min stress. Jeg kan gøre det! Jeg gør det allerede! Jeg har læst masser af bøger eller dele af bøger om økonomi, og jeg har altid følt mig fuldstændig overvældet, da jeg ikke vidste, hvor jeg skulle starte. Da jeg var færdig med dette kursus, føltes det som om, jeg havde meget bedre kontrol over tingene. Kurset Scientology værktøjer til at overvinde økonomisk utryghed er enkelt og praktisk. Jeg gik direkte i gang og følte mig straks meget bedre tilpas.” – M.B.

De værktøjer, man får, er lette at forstå, og jeg ser virkelig frem til at begynde at anvende dem. Jeg tror, det at konfrontere økonomi er et problem, som næsten alle har, og dette kursus gør det afgjort lettere at konfrontere stress direkte.” – S.M.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 7 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Scientology værktøjer til at overvinde økonomisk utryghed
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.