BEVAR ET LYKKELIGT ÆGTESKAB

Med Scientology principper, der viser nøjagtigt, hvad der holder et ægteskab sammen, kan dit forhold blive en kilde til ubegrænset lykke og glæde.

Hvad afhænger et lykkeligt forhold af? Hvilke bestanddele holder det i live og givende? Og hvad kan man gøre for, at ens ægteskab varer ved?

Selvom der stadig indgås flere ægteskaber, end der er skilsmisser, bliver afstanden stadig mindre. Mange af samfundets problemer stammer faktisk fra ødelagte ægteskaber, men man kan forhindre, at ens eget nogensinde begynder at køre af sporet.

Tilværelsens grundlæggende love gælder selv for ægteskabet. Der findes ting, man kan gøre for at styrke sin kærlighed og opbygge et forhold, som bliver stærkere for hver dag, der går.

På dette kursus vil du lære:

  • De bestanddele, der udgør fundamentet i ethvert forhold – de elementer, der er essentielle for et lykkeligt ægteskab.
  • De faktorer, som gør, at et forhold bliver ved med at blomstre.
  • Hvorfor et varigt ægteskab er afhængigt af gensidig tillid, og hvordan denne tillid opbygges i ens forhold.

Når du bruger den viden, du lærer på dette kursus, vil du skabe et forhold, som I begge kan dele med glæde hele livet.

”Den største glæde, der er i livet, er at skabe. Brug løs af den.”

– L. Ron Hubbard

Efterhånden som jeg lavede kurset, øgedes kærligheden til min mand, og mit ønske om at skabe sammen med ham voksede sig endnu større og stærkere. Jeg indså, hvilket vidunderligt forhold jeg har, og hvilken fantastisk fremtid vi er ved at opbygge sammen.” – V.D.

”Enhver, som nogensinde har planlagt at gifte sig, eller som var eller er gift, burde lave dette kursus. Det fik mig til at se, hvorfor mit ægteskab mislykkedes, og også hvordan jeg kunne have været mere ansvarlig, samt hvordan jeg kan skabe et bedre ægteskab næste gang!” – D.I.

Jeg synes virkelig om dette kursus. Det giver os de grundlæggende værktøjer til at få vores ægteskab til at fortsætte med at blomstre. Skabe-skabe-skabe. God kommunikation og at validere hinanden spiller en stor rolle samt at opfylde vores forpligtelser. Vi gør det!” – D.H.

De værktøjer, man får på dette kursus, er virkelig forbløffende og fantastiske. Det er rigtigt godt at have lavet dette kursus, og det føles som om, jeg nu kan bevare et lykkeligt ægteskab. Jeg er nu overbevist om, at jeg har de værktøjer, jeg behøver for at gøre det.” – C.R.P.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 3 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Bevar et lykkeligt ægteskab
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.