FIND UD AF HVEM DU KAN STOLE PÅ

Her er Scientology gennembrud, der viser dig de virkelige grundelementer i menneskelig adfærd, så du virkelig kan vide, hvem du kan stole på.

Din overlevelse afhænger af at vide, hvem du kan stole på. Hvordan ved du, hvem dine virkelige venner er? Hvordan kan du afgøre, om en person vil være med til at få et fælles projekt til at lykkes?

Er der en måde at forudsige adfærd på? Ja. Der er fundamentale elementer i menneskelig adfærd. Når du kender dem, har du indsigt i dine medmennesker og bare ved at observere, hvordan folk handler, vil du vide alt om dem.

På dette kursus vil du lære:

  • Den vigtige rolle, som tillid spiller i menneskelige forhold.
  • Hubbard Skema over Vurdering af Mennesker – redskabet til at finde ud af, hvad folks virkelige karakter er, og forudsige, hvad de vil gøre.
  • Hvordan du kan evaluere andre nøjagtigt og dermed garantere en mere sikker fremtid for dig selv og dem, du holder af.

Med den viden, du lærer på dette kursus, vil du få værktøjerne til at vide, hvem du kan stole på og have tillid til.

”Pålidelighed er en vare i meget høj kurs. Hvis man har den, anses man for at være værdifuld. Hvis man har mistet den, kan man anses for at være værdiløs.”

– L. Ron Hubbard

”Før i tiden var jeg for hurtig til at knytte venskaber, så fra tid til anden kom jeg i selskab med de forkerte mennesker. Nu, hvor jeg forstår den Emotionelle Toneskala og Hubbard Skema over Vurdering af Mennesker, har jeg den teknologi, der skal til for at afgøre, hvem jeg kan stole på.” – V.J.

Jeg nød virkelig dette kursus. Jeg er i stand til at bruge disse data i mit liv til at finde ud af, hvem jeg skal knytte mig til, og hvem jeg skal holde mig fra. Jeg fik også en bedre forståelse af emnet tillid. Jeg plejede at spekulere for meget på, om jeg kunne stole på folk. Nu ved jeg, hvad jeg skal se efter i andre mennesker, og bare ud fra dette ved jeg, om jeg kan stole på dem. Ikke noget med at bekymre sig og tænke på det hele tiden.” – R.L.

At være en god person kan sommetider få dig ud i en masse besvær, især hvis du ikke ved, hvem du kan stole på. Den information, der er indeholdt i kurset, er tilstrækkeligt grundlæggende til, at hvem som helst kan forstå den. Det har gjort, at jeg i fremtiden vil opføre mig meget bedre. Ikke mere noget med at fortryde eller føle skyld, når jeg afviser folk, der ikke vil have nogen positiv indflydelse på mit liv. Jeg kan spare tid, energi og emotionel smerte, nu hvor jeg ved, hvad jeg kan forvente.” – S.P.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 4 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Find ud af hvem du kan stole på
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.