HVORDAN MAN FÅR EN GLAD BABY

Med gennembrud fra Dianetics og Scientology, der viser dig, hvad der påvirker et barns fremtid, kan du sørge for, at dit eget barn får en god start på livet.

Alle forældre vil gerne gøre det bedste, de kan, for deres børn fra undfangelsen og i løbet af graviditeten, så de får den bedst mulige start på livet.

Men hvad bør en gravid gøre? Hvad bør hun undgå? Og hvad bør faren vide for at være en god far? Forældre skal vide, hvad der kan påvirke et ufødt barn. Hvis et barn kan huske ting fra før fødslen, hvad skal kommende forældre så gøre for at hjælpe barnet bedst muligt?

På dette kursus vil du lære:

  • Hvad man skal undgå som gravid kvinde, og hvordan man bedst kan beskytte sit barn under udviklingen i livmoderen – og under fødslen og i løbet af dets første år.
  • Hvorfor det er vigtigt at tage vare på sig selv som gravid kvinde, og hvad man bør gøre for at gavne sit barn mest.
  • Hvordan man bidrager til at hjælpe sig selv som mor og gavne sit barn.

På dette kursus vil både faren og moren opnå viden og redskaber, der kan forbedre barnets trivsel, så meget som man kan. Man finder ud af, hvad man skal undgå, og hvad man skal gøre, så barnets tidligste år bliver de bedst mulige.

”Det er ikke muligt at ’ødelægge’ et barn med kærlighed og hengivenhed. ... Et barn behøver al den kærlighed og ømhed, det overhovedet kan få.”

– L. Ron Hubbard

”Dette kursus var lige, hvad jeg behøvede for at hjælpe os med at blive bedre informerede som forældre. Jeg begyndte straks at anvende det, efter jeg havde læst det. Generelt set føler jeg mig bedre forberedt til effektivt at klare mig selv og babyen nu og i fremtiden!” – J.P.

”Dette kursus lærer dig at forberede alting til at føde en glad baby (og det begynder med dig selv som vordende mor). Kurset giver en redskaberne til at sikre, at babyen bliver lykkelig.” – M.M.

Jeg har lært rigtig meget, som jeg ikke vidste tidligere om babyer, graviditet og nyfødte. Informationen er så utroligt vigtig. Jeg er virkelig glad for, at jeg har lavet kurset, inden jeg fik mit første barn. Det ville tage en evig tid at opregne alt det, jeg har lært. Det er ting, man ikke lærer andre steder end i Scientology.” – J.B.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 3 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Hvordan man får en glad baby
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.