FÅ SUCCES SOM FORÆLDER TIL TWEENS OG TEENS

Overgangen fra barndommen til voksenalderen kan være en vanskelig opgave for forældre – men her er Scientology principper, der viser dig, hvordan det kan gøres.

Opdragelse af ens tweens og teens behøver ikke at være en kamp. Faktisk kan det være en af dine mest udbytterige og tilfredsstillende oplevelser. Men da der ikke følger en brugsanvisning med børn, så er spørgsmålet stadig: Hvordan? Hvordan kan man bedst hjælpe dem med at vokse op og blive til glade, ansvarlige medborgere på eget initiativ?

Lær de grundlæggende principper i opdragelsen af tweens og teens. Giv dem det solide fundament, hvorfra de kan vokse og få succes. Dette kursus viser dig hvordan.

På dette kursus vil du lære:

  • Vigtigheden af at give unge mennesker et formål i tilværelsen, og hvordan man opnår det.
  • Den rolle, som bidrag spiller i et ungt menneskes liv, og hvordan disse faktorer påvirker dets holdning og adfærd.
  • Hvad du som forælder kan gøre for at hjælpe med at skabe en lysere, lykkeligere og mere fremgangsrig fremtid for din tween eller teen.

Når man kender og anvender redskaberne fra dette kursus, hjælper man sine tweens og teens med at opnå lykke og succes for resten af livet.

”Du kan tænke tilbage gennem din egen fortid, og den mest irriterende person, du kendte, var den person, du ikke kunne hjælpe. Og den person, du mindst kunne hjælpe, ville afgjort være den person, som var den mest besværlige for dig.”

– L. Ron Hubbard

Dette kursus har forenklet en meget kompliceret del af tilværelsen: det at være forælder. Det er noget af den mest brugbare information, jeg nogensinde har læst om at være forælder og børns udvikling – enkel, kortfattet, korrekt og præcis.” – B.B.

Enhver forælder eller person, der tænker på at blive forælder, bør lave dette kursus. Enhver, der nogensinde har haft et barn eller været skolelærer, vil få gavn af det. Det er et lille kursus, men gennem alle de liv, du kommer i berøring med, når du er færdig, vil du opleve en stor glæde!” – B.C.

”Det var utroligt, fordi jeg forstår, hvad der skete med mig i mine teenageår! Jeg har altid spekuleret på, hvorfor kriminelle er, som de er, og nu ved jeg hvorfor. Det er livsvigtig viden for vores kultur og civilisation!” – N.L.

Dette kursus har meget nyttige oplysninger for alle, der har besvær med deres teens og tweens. Det kan få tingene til at vende rundt og gøre det til en behagelig oplevelse. Selv syntes jeg meget om at lære at benytte trekanten om spil og alle de redskaber, der findes for at få tweens og teens til at blive bidragende og værdifulde medborgere.” – M.S.M.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 3 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Få succes som forælder til tweens og teens
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.