FÅ STYR PÅ LIVETS OP- OG NEDTURE

Hvis nogen, som har klaret sig godt, pludselig får det værre, så sker det af en bestemt grund.

Når man pludselig begynder at begå fejl, er det forårsaget af noget. Når du føler dig glad og uden nogen synlig grund pludselig begynder at føle dig nede, fik nogen det til at ske.

Der findes specifikke typer personligheder – de, som ønsker folk godt, og andre, som har ondt i sinde. Hvis du har oplevet en roller coaster i emotion eller op- og nedture i livet, kunne der være nogen i dine omgivelser som undertrykker dig – maser dig eller prøver at gøre dig mindre.

På dette kursus vil du lære:

  • Hvordan man kender forskel på de to typer personer – de som prøver at bygge ting op, og de som prøver at rive ting ned.
  • Hvad gør man ved dem, der prøver at skade en.
  • Hvordan man kan skelne sine sande venner fra dem, der modarbejder en.

Med knowhow til at håndtere årsagerne bag dine fiaskoer kan du ændre dit liv til det bedre, gøre op- og nedture til noget, der hører fortiden til, og styre mod dine højeste mål.

”Der findes dem, der prøver at gøre det rigtige, og dem, der specialiserer sig i det forkerte, og på disse oplysninger og karaktertræk kan man kende dem.”

– L. Ron Hubbard

”Jeg lærte ting om folk i mit liv, som prøver at få mig ned med nakken eller prøver at hjælpe mig frem i tilværelsen. Jeg lærte disse typers karakteristika, så jeg nu kan genkende dem i de folk, jeg omgiver mig med. Dette vil hjælpe mig med at fjerne de negative personer.” – J.S.

”Dette har været den bedste oplevelse, mens jeg studerede et kursus om folk og deres personligheder. Menneskelig adfærd har altid interesseret mig, og det har været et af mine foretrukne studier. Dette kursus forklarede alt det, der manglede i alle de andre bøger, jeg har læst. Jeg forstår nu, hvordan, hvorfor, hvad og hvornår, og jeg kan føle mig fri nu.” – S.P.

Dataene på dette kursus hjalp mig med at forstå den tilstand, jeg var i. Da jeg begyndte at anvende denne viden, begyndte mit liv straks at ændre sig. Jeg indså, hvor konstruktive og hvor ødelæggende folk kan være, og hvorfor de eventuelt er på den måde. Dette hjalp mig til at genkende mine sande venner og de personer, jeg kan stole på. Det hjalp mig med at klare ting, jeg troede, jeg ikke havde kontrol over. Jeg kan bruge denne viden til at forbedre livet og være succesfuld.” – C.F.

Kurser om tilværelsen: Skabt til let og effektiv forståelse

Når du studerer et Kursus i at forbedre tilværelsen, bruger du noget, der er blevet udviklet i Scientology, som kaldes et ”checksheet”. Hvert trin på kurset er opført i rækkefølge, og man afmærker dem, efterhånden som man bliver færdig med dem. Dette gør det muligt for hver eneste studerende at studere i sit eget optimale tempo.

Kursets længde er 6 dage deltid.

Tilmeld dig kurset Få styr på livets op- og nedture
SCIENTOLOGY KURSER TILBYDES DAGLIGT

Scientology Kurser i at forbedre tilværelsen leveres af uddannede specialister i Scientology organisationer rundt om i verden.

Vores Kirke leverer alle former for Dianetics og Scientology introduktionsservice. De omfatter aften- og weekend-seminarer, som giver et overblik over grundlæggende principper og deres anvendelse i livet.