SCIENTOLOGY FRIVILLIGE HJÆLPERE

BRINGER HJÆLP TIL ALLE OG ENHVER HVOR SOM HELST

MERE END
46
millioner
mennesker er blevet hjulpet
AF
Scientologys
FRIVILLIGE
HJÆLPERE

Uanset om de hjælper deres lokalsamfund eller er omme på den anden side af Jorden, så er mottoet for en Frivillig Scientology Hjælper: ”Der kan gøres noget ved det”. Programmet, som blev skabt i midten af 1970’erne af Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, og som i dag sponseres af Den Internationale Scientology Kirke, er en religiøs social service, der udgør en stor og meget aktiv og uafhængig international hjælpeorganisation.

Den Frivillige Hjælpers opgave er at være ”et menneske, der på frivillig basis hjælper sine medmennesker ved at bringe formål, sandhed og åndelige værdier tilbage i deres tilværelse”. Hundrede tusinder af scientologer og andre er personligt eller online blevet uddannet i en bred vifte af færdigheder, der anvender grundlæggende Scientology begreber til at afhjælpe fysisk, psykisk eller åndeligt ubehag, og som kan forbedre tilværelsen på ethvert område: kommunikation, studier, ægteskab, børneopdragelse, håndtering af stress, succes på arbejdspladsen, opnåelse af ens mål og meget mere.

Desuden findes der et globalt netværk af frivillige, som udgør de Frivillige Hjælperes permanente katastrofeberedskab, der mobiliseres ved katastrofer forårsaget af enten mennesker eller naturen, og som kommer, hver gang der er brug for dem. De har i samarbejde med ca. 1000 forskellige organisationer brugt deres evner og erfaring til at levere fysisk støtte og åndelig vejledning ved hundredvis af katastrofeområder.

MERE END
46
millioner
mennesker er blevet hjulpet
AF
Scientologys
FRIVILLIGE
HJÆLPERE